Szexshop.hu webáruház

2014. december 16.

http://www.szexshop.hu/

Elhúzódó fejlesztés eredménye a karácsony előtt átadásra került webáruház. A dizájn irányvonalak meglététől eltekintve az alapoktól kezdve raktuk össze az áruházat, mely többek rendelkezik Tharanis, Árukereső és Pick Pack Pont integrációval.

Gumiprofi.hu webáruház

2014. szeptember 16.

http://www.gumiprofi.hu/

Egy régi ügyfelünk kért meg minket azzal a kéréssel, hogy a meglévő áruházát szeretné még egy felülettel kiegészíteni. Ez lett a gumiprofi.hu, melynek a grafikáját (a sitebuild mellett) is mi készítettük el. A meglévő rendszert szükséges volt kiegészíteni Számadó integrációval.

We Love What You Build

2013. július 23.

http://wlwyb.hu/

Az áruházban található legnagyobb egyedi fejlesztés a kiterjesztett szűrő, melyben csúszkák segítségével lehet változtatni az értékeket, melyek minden esetben intervallumok. CIB-es fizetési modulunk erre az áruházra is integrálásra került.

Hitspace

2013. június 23.

http://www.hitspace.hu/

A szintetizátorok #1 magyar kereskedelmét év eleje óta szintén az ügyfeleink között köszönthetjük. Az oldalon Kulcs Ügyvitel-Magento kommunikáció, CIB-es fizetési mód, egyedi admin statisztikák és szűrések, egyedi árkészlet kijelzések stb kerültek megvalósításra.

Autoguminet

2013. június 5.

http://www.autoguminet.hu/

Egy egészen komplex keresési rendszer, valamint hozzá kapcsolódó egyedi url struktúra került kialakításra az áruházon. Egyedi fejlesztésünk a Váltóméret kalkulátor is, mely segít a megfelelő gumi kiválasztásában.